HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

A Patel család

2010.03.27. 15:15 :: Sajo - www.chanceindia.org

Ezúttal három nagyszerű fiúról, Abhinow, Abhinay és Aman Patelről szól ez a videóriport. A tovább gombra kattintva természetesen most is meg lehet hallgatni az anyukát (az apuka sajnos éppen kórházban volt, műtétre vár) és lehet bővebben olvasni a család körülményeiről is.

2 komment

Címkék: india riport chanceindia

Indiai mindennapok - Özvegység

2010.03.25. 13:12 :: Sajo - www.chanceindia.org

Minden nap annyi új tapasztalat ér minket az indiai hétköznapokkal kapcsolatban, hogy úgy gondoltam egy-egy ilyen élményt megosztok az olvasókkal. Pár napja egy 80 éves dél-indiai özvegyasszonnyal ebédeltünk és olyan sok érdekes dolgot halottunk tőle, hogy ezekkel kezdeném. Akit érdekel, hogy miként élnek az özvegyek Indiában, az kattintson a tovább gombra.

4 komment

Címkék: india életmód

Anjali és Vinit Shani

2010.03.24. 13:47 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

És itt a következő videóriport, két angyali kisgyerekkel (az egyikük neve tényleg ez :-)): Anjali és Vinit Shani. Aki az első videón kívül kiváncsi a másodikra is, ahol Anjali angolul bemutatja a családját, illetve szeretne kicsit bővebben is olvasni a családról, az kattintson a tovább gombra.  

Szólj hozzá!

Címkék: india riport chanceindia

Pawan Kumar Maurya

2010.03.22. 08:33 :: Sajo - www.chanceindia.org

Hát íme az első videóriport. Nem volt egyszerű feltölteni, ugyanis a nagyméretű videófájlok felmásolásához nem mindig elég stabil a hálózat. De a lényeg, hogy végül sikerült. Az interjú főszereplője az 5 éves Pawan. A videó kedves, azonban a család helyzete nagyon nagyon nehéz. Aki többet szeretne megtudni róluk, illetve szeretné meghallgatni azt is, mit gondol kisfiának oktatásáról az édesanya, az kattintson a tovább gombra.

Szólj hozzá!

Címkék: india riport chanceindia

süti beállítások módosítása