HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Életjel

2010.03.16. 04:56 :: Sajo - www.chanceindia.org

Megérkeztünk Varanasiba. India olyan mint mindig...végletesen ellentétes. Zsúfolt, mégis nyugodt. Káosz, ami kiszámítható. A turistát pénzeszsáknak nézik (minket meg turistának :-)), mégis hihetetlenül emberközeli. Holnap elkezdjük végiglátogatni a családokat, a következő napokban véglegesítjük, hogy melyik gyereket melyik iskolába fogjuk beiratni, kinek milyen segítségre van még szüksége, hogy sikerrel elkezdhesse az iskolát és persze kialakítjuk az adminisztráció menetét is. Azt gondolom, az első videóriportokat is elkezdhetjük, kicsit izgulok is miatta...én se csináltam még ilyet sose és a riportalanyainknak is szokatlan lesz, ez egész biztos.  Na, majd meglátjátok az eredményt itt, a blogon. :-)

2 komment

Címkék: rólunk india

süti beállítások módosítása