HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Indiai mindennapok - a Család

2010.05.02. 12:42 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Ha Magyarországon egy férfi mondjuk 35 évesen még otthon él a szüleivel, akkor sokan azt gondolják róla: ezzel a férfival valami nincs rendben. Ha Indiában egy férfi 35 évesen nem él otthon a szüleivel, akkor sokan azt gondolják róla: valami nincs rendben vele. Talán ez a példa – mégha kicsit eltúlzott is – jól szemlélteti a két kultúra különbségét. Akit ennél bővebben is érdekel, milyen is egy hindu család, az kattintson a tovább gombra.

4 komment

Címkék: india életmód

Priyanka Mishra

2010.04.28. 16:50 :: Sajo - www.chanceindia.org

A következő videóriport Priyankával készült. Ez a kislány 13 éves, 6. osztályos tanuló. A riport nem a lakhelyén készült, mert amikor meglátogattuk a családot, akkor éppen nem volt otthon...félreértés volt az időpontit illetően, ilyen elő szokott fordulni Indiában :-). Így este meglátogatott minket, így a beszélgetést a házigazdánk nappalijában folyattuk le. Azért a kislány lakhelyén is készítettünk néhány fotót, amit a tovább gombra kattintva meg lehet nézni, illetve lehet olvasni pár mondatot a családról is.

2 komment

Címkék: india riport chanceindia

süti beállítások módosítása