HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Indiai mindennapok - Állati sorsok

2010.05.23. 14:07 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Azt hiszem ez az egyik legnehezebb téma...legalábbis nekem. Nagyon sok mindent szeretek Indiában, de van egy olyan dolog, amivel soha nem tudtam megbékélni. Ez pedig az utcán élő állatok sorsa. A tovább gombra csak az kattintson, aki lekileg kellően felkészült egy szomorú bejegyzésre.

6 komment

Címkék: india életmód

Indiai esküvő...kicsit másképpen

2010.05.17. 16:09 :: Sajo - www.chanceindia.org

Mindig is szerettem volna közelről látni egy indiai esküvőt. Hát, most volt alkalmunk rá...egyszerre harmincötöt is. :-) Ugyanis a minap egy szegény családok számára szervezett csoportos esküvőn voltunk. A tovább gombra kattintva nem csak azt lehet megtudni, hogyan is zajlik egy ilyen esemény, hanem azt is, miért segít ez a gyerekházasságok és a gyerekmunka elleni küzdelemben. Aki pedig a képeket szertné nagyobban megnézni, az ide kattintva megteheti.

2 komment

Címkék: india életmód mehdiganj

süti beállítások módosítása