HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Nandlal Master és a Lok Samiti

2010.05.26. 11:11 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Van itt Indiában valaki, akit nagyon nagyra tartunk. Nandlal Master, bár egy szegény szárikészítő családban látta meg a napvilágot, mégis született vezető. És igazán sokat dolgozik a közösségért. Mivel elég sok dologban működünk együtt vele, úgy gondoltam, érdemes lenne róla itt a blogon is írnunk. A videóriporot a technikai korlátok miatt meg kellett vágnom kicsit, így érdemes a tovább gombra is rákattintani, hogy még több részletet megtudj róla és az általa létrehozott szervezetről.

6 komment

Címkék: india riport coca cola mehdiganj

Reggeli meglepetés :-)

2010.05.25. 18:52 :: Sajo - www.chanceindia.org

Ez most csak egy gyors bejegyzés lesz. Ma igen érdekesen indult a napunk. Nandlal Master reggel 8 órakor felhívott, hogy esetleg tudnánk-e ma előbb menni a szokásos időpontnál...mondjuk 9-re. Ez kicsit nehéz lett volna, egyrészt mert Dóri még nagyban a reggeli jógagyakorlatait csinálta, másrészt meg Mehdiganjba az út mintegy egy és negyed óra riksával, azaz ha egyből indultunk volna, akkor is elkésünk. Nem pontosan értettem, miért is kell korábban mennünk, mert elég rossz volt a vonal és hát Nandlal Master is igencsak töri az angolt. Végül 10:30-ban maradtunk, azt mondta, hogy az jó lesz, megvárnak minket. Ha valaki kíváncsi rá, hogy mivel, az kattintson a tovább gombra. Képek is lesznek. :-)

4 komment

Címkék: india chanceindia mehdiganj

süti beállítások módosítása