HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Indiai mindennapok - adórendszer...avagy ki fizet itt adót?

2010.06.06. 09:54 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

 

Otthon most elég sok szó esik az adórendszer átalakításáról, így gondoltam, ez a téma épp aktuális lesz ezen a blogon is. Na nem az otthoni adókérdésekben szeretnék megnyilatkozni, hanem az indiairól. Ha eddig azt gondoltuk, hogy Magyarországon kevesen fizetnek adót, akkor gyorsan tegyük hozzá, hogy Einsteinnek igaza volt: minden relatív. Hogy miért? A tovább gombra kell kattintani a válaszért. :-)

9 komment

Címkék: india életmód

Egy igazi indiai esküvő

2010.06.02. 08:45 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

  

A címválasztás nem véletlen. Amit a múlt héten csütörtöktől vasárnap hajnalig megtapasztaltunk, az minden értelemben is igazán indiai volt. Egyrészt hagyományos hindu esküvő volt ez a javából...szervezett házasság, mintegy 6-700 vendég, a szokásoknak megfelelő viselet és napokig tartó rituális ceremóniák. Másrészt az indiai szervezésekre jellemző egész sor vicces jelenettel. :-) A részleteket a tovább gombra kattintva lehet elolvasni, valamint több videó is igyekszik visszaadni azt, amit esetleg a fényképek nem tudnak. Aki pedig nagyobb méretben szeretné a képeket megnézni, az kattintson a képekre. És a teljes történethez a videók után található utóiratot is érdemes elolvasni...sajnos.

13 komment

Címkék: india életmód

süti beállítások módosítása