HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Ének :-)

2010.09.14. 19:00 :: Sajo - www.chanceindia.org

Az indiaiak szeretnek énekelni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy miután megkapták az egyenruhájukat a gyerekek Mehdiganjban, egy spontán előadást rögtönöztek számunkra és a magyarországi támogatóik számára...nagyon megható volt. Különösen, mikor megtudtuk, hogy ez teljes egészében az ő ötletük volt. Megkérdeztük, hogy miről szól az ének és kiderült, hogy a női jogokról. A Lok Samiti iskolájában tanulták.

 

2 komment

Címkék: india chanceindia

süti beállítások módosítása