HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Surej esküvője

2010.09.28. 07:00 :: Sajo - www.chanceindia.org

Surej-el Mehdiganj-ban ismerkedtünk meg, ő Nandlal Master egyik fő segítője a Lok Samiti-nél. Az esküvőjére pedig meghívott minket is és nagy örült amikor elfogadtuk a meghívást, annak ellenére, hogy az esküvő Delhiben volt. Ugyanis a menyasszony családja Delhi egyik külvárosában él. Egy korábbi bejegyzésben már részletesen írtam az indiai esküvői szokásokról, így most ezt nem teszem, azonban néhány érdekességet ez az esküvő is tartogatott...a tovább gombra kattintva lehet ezekről olvasni.

Szólj hozzá!

Címkék: india életmód

süti beállítások módosítása