HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Szamitastechnika teszt

2010.10.09. 06:00 :: Sajo - www.chanceindia.org

Elnezest, ez most ekezetek nelkul lesz, ugyanis a gepen, amin irom nincsenek magyar karakterek. Ugyhogy rovidre is fogom, bar a tema szerintem erdekes. Mint tobb korabbi bejegyzesben utaltam ra, a videki iskolak sajnos sokszor tanarhiannyal kuzdenek...igy peldaul a Mehdiganj falusi korzetben gyakorlatilag nincs olyan iskola, ahol a gyerekek szamitastechnikat es megfelelo szinvonalon angolt tanulhatnanak...ezert is jarunk ki heti ketszer az egyik iskolaba, hogy legalabb amig ott vagyunk, addig probaljunk egy picit segiteni ebben. Es emiatt dontottunk ugy, hogy amig a hazalatogatas es a vizumugyintezes miatt el kell hagynunk Indiat, addig felfogadunk egy szamitastechnika tanart, aki heti haromszor kijar a Lok Samiti iskolajaba a tamogatott gyerekeket tanitani. Ha a kezdemenyezes bevallik, akkor hosszu tavon is szeretnenk ezt biztositani a gyerekeknek. De hogy miert is irok most errol? Mert a gyerekek megirtak az elso tesztet...a tovabb gombra kattintva el lehet olvasni a feladatsort (a Lok Samiti vezetoje altal leforditva angolra :-)) es a gyerekek eredmenyet is meg lehet nezni. Annyit mar most elarulhatok, hogy nehanyukat nagy dicseret illeti, masokat meg kicsit biztatni kell.

5 komment

Címkék: india chanceindia mehdiganj

süti beállítások módosítása