HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Gyerekszemmel

2010.01.28. 23:05 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

  

Csak néztem nagyokat, amikor megérkeztünk a Pannónia Általános Iskolába. Szépen felújított épület, csillog-villog minden, a tantermek minden jóval felszereltek, a többségükben projektor és vetítővászon is. Ötödikes gyerekeknek tartottunk előadást, a Védegylet a méltányos kereskedelemről, míg én Indiáról és a gyerekmunkáról. Kicsit aggódtam, hogy hogyan fogják fogadni a gyerekek, nem túl kicsik-e hozzá, nem lesz-e megrázó számukra vagy épp ellenkezőleg, esetleg semmit sem fog jelenteni nekik.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény india itthon

Előadás a HuMuSz Házban

2010.01.25. 07:46 :: Sajo - www.chanceindia.org

Időpont: 2010. március 3., 18:00

Gyerekmunkások és kislány-feleségek Indiában. Van-e kiút? Tudunk-e mi segíteni valamit? Nekünk kell-e egyáltalán segíteni? Négy indiai utazásunkat követően beszélgetünk veletek tapasztalatainkról, terveinkről és egy oktatási programról, amit most indítottunk el Indiában. (Ez utóbbiról a www.chanceindia.org honlapon további információk is találhatók.)

Az ingyenes előadás helyszíne: HuMuSz Ház, 1111 Budapest Saru u. 11.

 

Szólj hozzá!

Címkék: esemény itthon chanceindia

süti beállítások módosítása