HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Politika és vallás

2011.03.05. 15:29 :: Sajo - www.chanceindia.org

Még hogy a vallásnak nincs köze a politikához!? Már Gandhi is megmondta, hogy „aki szerint a vallásnak semmi köze a politikához, az nem tudja, mi a vallás.” De szerintem ő sem úgy gondolta, mint ahogy azt a következő kis történet mutatja. Ha nem lenne benne haláleset, akkor nagyon viccesnek találnám, így csak szomorúan morbid...mindenesetre ez egy nálunk még nem ismert módja a képviselői visszahívásnak. A tovább gombra kell kattintani a részletekért.

6 komment

Címkék: vallás india életmód

A második on-line szülői értekezlet

2011.02.28. 08:47 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Szombaton megtartottuk a második on-line szülői értekezletünket. Ugyanúgy, mint az első alkalommal, most is izgultunk, hogy minden rendben menjen, legyen Internet, működjenek az eszközök, és persze jöjjenek el a támogatók is. Szerencsére minden rendben ment, így egy jó hangulatú esemény kerekedet belőle. Legalábbis remélem, hogy minden résztvevő így érzi. :-) Mindenesetre most egy indiai barátunk segítségével videóra is vettük a beszélgetést, legalábbis az általa fontosnak ítélt részeket. Mivel magyarul nem tud és igazából angolul sem nagyon, így pár érdekes-vicces részlet kimaradt, de azért így is össze tudtam rakni egy olyan videót, ami talán jól visszaadja a hangulatot. A fenti videón az általam tartott helyzetértékelésből csak pár mondatott raktam be, úgy gondoltam ugyanis, hogy a gyerekek érdekesebbek nálam. :-) Viszont a tovább gombra kattintva szöveges formában azért megtalálható, amit az alapítványunk munkájáról és a jövőbeli terveinkről mondtam. Na és még néhány fénykép is.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása