HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Rashmi Sarma

2010.04.02. 10:53 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

A következő videóriport egy különleges kislánnyal, Rashmi Sarmával készült. Akit érdekel, hogy miben áll ez a különlegesség, az kattintson a tovább gombra. :-)  

4 komment

Címkék: riport chanceindia

Indiai mindennapok - víz, villany, gáz

2010.03.29. 09:00 :: Sajo - www.chanceindia.org

Otthon berzenkedünk a gáz és a villany árának emelkedése miatt. Meg hogy a közművek többsége lassan mind magánkézbe, sokszor akár még külföldi tulajdonba is kerül. És néha nem is érezzük, hogy milyen jó dolgunk van. Mert az van. És a többség még meg is tudja fizetni (bár sajnos egyre többen egyre nehezebben). Itt viszont... Akit érdekelnek a részletek, az kattintson a tovább gombra.

4 komment

Címkék: india életmód

süti beállítások módosítása