HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Utazás: Kajuraho, Orcha, Gwalior

2010.05.15. 11:41 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

 

Ha kicsit késve is, de legalább kevés szöveggel. :-) Szóval itt vannak a képek arról a pár napos kirándulásról, amit még április elején ejtettünk meg a minket meglátogató Zsuzsival és Arndolddal.  Ha valakinek gondja lenne a flash playerrel vagy egyszerűen csak nagyobb méretben szeretné megnézni a fotókat, akkor az kattintson ide.

6 komment

Címkék: rólunk utazás india

Mond, Te kit választanál?

2010.05.12. 12:51 :: Sajo - www.chanceindia.org

Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy az induló oktatási programunk olyan kedvező fogatatásra talált, hogy a programba kezdetben bevont 35 gyermek mindegyike iskolába mehet idén. Sajnos azonban csak Varanasi környékén sok tízezerre (vagy százezrekre?) tehető azon gyermekek száma, akik családjuk szegénysége miatt nem járhatnak rendes iskolába, sőt gyakran már gyermekként dolgozni kényszerülnek. Így arra gondoltunk, hogy nem csak örülünk a kezdeti sikernek, hanem inkább igyekszünk még több gyerkőcnek segíteni. Ezért hát megkezdtük újabb szegény családok bevonását a programba...azonban az eddigi tapasztalatok alapján komoly fejtörést okoz nekünk, hogy kiket is válasszunk. Mond, Te kit választanál? Ha érdekel, hogy miért is kérdezzük ezt, vagy esetleg szívesen adnál tanácsot is nekünk, akkor kattints a tovább gomba.

6 komment

Címkék: india chanceindia

Ahol élünk

2010.05.11. 17:55 :: Sajo - www.chanceindia.org

Eddig sokat  meséltem már Indiáról, a munkánkról, sőt, még a házigazdáinkról is, de arról, hogy hol és hogyan lakunk, még szinte semmit sem írtam. Most pótolom ezt a hiányosságot. :-) A tovább gombra kattintva lakóhelyünk környékéről, illetve az itteni lakásunkról olvashattok, na meg jópár további képet is lehet látni.

Megjegyzés: a bal oldali kép nem a mi fürdőszobánk! :-)

17 komment

Címkék: rólunk india varanasi

süti beállítások módosítása