HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Ismét a papagájról

2010.08.08. 06:03 :: Sajo - www.chanceindia.org

Mivel többen érdeklődtek, hogy mi lett végül a korábbi bejegyzésben bemutatott papagájjal így gondoltam, hogy ismét írok róla. Pontosabban róluk, mert most már ketten vannak. A papagájpár történetéért és még egy kis szomorú adalékért az indiai papagájtartási szokásokról a tovább gombra kell kattintani.

Szólj hozzá!

Címkék: rólunk india

Pooja Patel

2010.08.05. 03:40 :: Sajo - www.chanceindia.org

Ezúttal Pooja Patellal készítettünk interjút, aki egy nagyon szegény 20 tagú falusi nagycsaládban él, ennek ellenére osztályelsőként végzett tavaly az iskolában. Aki kicsit többet szeretne megtudni Pooja-ról, az kattintson a tovább gombra...és persze nézze meg a videót is. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: india riport chanceindia

süti beállítások módosítása