HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Előadás és beszélgetés Budapesten

2010.08.22. 08:45 :: Sajo - www.chanceindia.org

Mivel most 2 hétig Magyarországon vagyunk, így lehetőségünk nyílik arra, hogy 2010. augusztus 24-én (kedden) 18:00 órai kezdettel beszámolót tartsunk indiai tevékenységünk első fél évéről, sok sok fényképpel és videóval. Lesz szó Indiáról, a támogatott gyerekekről, az iskolákról és az alapítvány további terveiről is.
 
A helyszín 1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 35 szám alatt található ZöldBolt üzlet- és klubhelyiség lesz. A részletes program és a térkép a tovább gombra kattintva érhető el.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény itthon chanceindia

Néhány szó az időjárásról

2010.08.16. 07:32 :: Sajo - www.chanceindia.org

India időjárását alapvetően a monszun határozza meg. Ezt talán mindenki tudja. De milyen ezt megélni? Na, ezt eddig én sem tudtam. Most viszont már van némi elképzelésem róla, így akit érdekel, az kattintson a tovább gombra. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: india varanasi

süti beállítások módosítása