HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Előadás és beszélgetés Budapesten

2010.08.22. 08:45 :: Sajo - www.chanceindia.org

Mivel most 2 hétig Magyarországon vagyunk, így lehetőségünk nyílik arra, hogy 2010. augusztus 24-én (kedden) 18:00 órai kezdettel beszámolót tartsunk indiai tevékenységünk első fél évéről, sok sok fényképpel és videóval. Lesz szó Indiáról, a támogatott gyerekekről, az iskolákról és az alapítvány további terveiről is.
 
A helyszín 1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 35 szám alatt található ZöldBolt üzlet- és klubhelyiség lesz. A részletes program és a térkép a tovább gombra kattintva érhető el.

Az esemény tervezett programja:

- Érkezés, közben fényképek megtekintése Indiának arról az oldaláról, amit a turisták ritkán láthatnak.

- Fényképes és videós beszámoló az oktatási program előrehaladásáról, az alapítvány egyéb indiai tevékenységeiről.

- Beszélgetés az alapítvány további terveiről, illetve arról, hogy amennyiben valaki szeretne, miként tudna aktívan bekapcsolódni a munkánkba.

- A jelenlévő támogatók "gyermekeiről" készült videók és fényképek megtekintése, személyes tapasztalataink ismertetése.

 

A program nyílt, azon nem csak "örökbefogadó" szülők vehetnek részt, így minden érdeklődőt szívesen látunk!

 

Szólj hozzá!

Címkék: esemény itthon chanceindia

A bejegyzés trackback címe:

https://indiaindia.blog.hu/api/trackback/id/tr62238387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása