HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Anita

2010.09.01. 05:00 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Anita egy 6 tagú szegény falusi családban él. Édesapja selyemszövőként dolgozik, a család összes bevétele 2000 – 2500 rúpia (8000 – 10 000 Ft) között mozog havonta. A szülők szeretnék, hogy a lányuk tanuljon és Anita valóban jó tanuló is...ezt magunk is tapasztalhattuk, hiszen rendszeresen jár az általunk tartott különórákra. Sajnos azonban az oktatás költségeit a család már nem tudja kigazdálkodni, így felmerült az is, hogy a kislány kimarad az iskolából. Szerencsére Anitának már van támogatója, így továbbra is járhat iskolába. A riport Anitával készült, a tovább gombra kattintva pedig néhány képet is meg lehet nézni arról, hogy hogyan él ez a kislány.

Szólj hozzá!

Címkék: india riport chanceindia

Képek a gyerekekről és még pár szó az augusztus 24-i előadásról

2010.08.30. 07:51 :: Sajo - www.chanceindia.org

Az előadás szerintem jól sikerült. Na nem az én előadói tehetségemet szeretném itt dicsőíteni, csupán annak örülök, hogy sok támogató eljött és még „külső” érdeklődök is voltak. Ráadásul a résztvevők nagyon jó kérdéseket tettek fel, látszott, hogy tényleg érdekli őket az indiai helyzet és az alapítvány tevékenysége is. Sok mindenről beszélgettünk, kezdtük a várossal és a falvakkal, ahol dolgozunk, folytattuk a munkánkkal és a terveinkkel, majd végül a támogatók által talán legnagyobb izgalommal várt rész következett: a gyerekek. A róluk készült képeket ide is feltöltöm, hogy aki nem tudott eljönni, az is megnézhesse támogatott gyermekét. :-)

2 komment

Címkék: esemény itthon chanceindia

süti beállítások módosítása