HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Anita

2010.09.01. 05:00 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Anita egy 6 tagú szegény falusi családban él. Édesapja selyemszövőként dolgozik, a család összes bevétele 2000 – 2500 rúpia (8000 – 10 000 Ft) között mozog havonta. A szülők szeretnék, hogy a lányuk tanuljon és Anita valóban jó tanuló is...ezt magunk is tapasztalhattuk, hiszen rendszeresen jár az általunk tartott különórákra. Sajnos azonban az oktatás költségeit a család már nem tudja kigazdálkodni, így felmerült az is, hogy a kislány kimarad az iskolából. Szerencsére Anitának már van támogatója, így továbbra is járhat iskolába. A riport Anitával készült, a tovább gombra kattintva pedig néhány képet is meg lehet nézni arról, hogy hogyan él ez a kislány.

 

Szólj hozzá!

Címkék: india riport chanceindia

A bejegyzés trackback címe:

https://indiaindia.blog.hu/api/trackback/id/tr312247469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása