HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

India két arca

2010.02.14. 11:59 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

India. Bámulatos látnivalók, meseszép helyek, az utazási irodák prospektusai tele vannak a múlt gyönyörű emlékeiről készült csodálatos fotókkal. Az indiai gazdasági adatok is imponálónak tűnnek...azonban mégis Indiában található a legnagyobb nyomor a világon. Százmilliók élnek nincstelenül, sokan közülük az utcán, és külső segítség nélkül esélyük sincs ebből a helyzetből kitörni. A tovább gombra kattintva megtudhatsz néhány elgondolkoztató tényt Indiáról.

2 komment

Címkék: india

Hurrá, bejegyeztek minket! - vagy túl korán örültünk?

2010.02.14. 11:02 :: Sajo - www.chanceindia.org

És ez is megtörtént! A bíróság hivatalosan bejegyezte a ChanceIndia – Esély Indiának Alapítványt. :-) De hogy miért is hoztuk létre ezt az alapítványt? Mert oktatási és közösségi önsegítő programokat szeretnénk beindítani Indiában, helyi segélyszervezetekkel és  önkéntesekkel együttműködve. Ennek érdekében fogunk most elég sok időt eltölteni Indiában (többek között erről fog szólni a blog is :-)). Elsősorban olyan szervezési és közösségfejlesztési segítséget szeretnénk majd nyújtani, amelyek elősegítik, hogy az adott közösség, település lakói maguk érjenek el pozitív változásokat mind személyes életükben, mind a közösség egészét tekintve. Ha az alapítvány munkájáról és a már elindított programjainkról szeretnél többet megtudni, akkor látogass el a www.chanceindia.org honlapra.

Szólj hozzá!

Címkék: itthon chanceindia

süti beállítások módosítása