HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

Önkéntesünk beszámolója

2012.03.17. 17:10 :: Sajo - www.chanceindia.org

 

Hát, nagyon régen jelentkeztünk a blogon. Na nem azért, mintha elvesztettük volna az érdeklődésünk India vagy az elindított oktatási programunk iránt, hanem mert hazaérve nyakunkba szakadtak a mindennapok és örültünk, hogy az alapítvány és az oktatási program ügyeit távolról intézni tudjuk. Most azonban egy Indiában járt önkéntesünk beszámolóját közzétesszük és ez remélhetőleg csak az első lépés lesz a blog felébresztésében. Klári az Interneten talált alapítványunkra és jelezte, hogy szívesen megismerné és segítené a munkánkat. Felajánlotta, hogy saját költségén elutazik Indiába, és részt vesz a tevékenységünkben. Mivel itthon várta a családja és a munkája, így egy hetet tudott eltölteni Varanasiban és a környező falvakban, ahol az alapítványunk tevékenykedik. Munkája ez idő alatt elsősorban arra irányult, hogy végiglátogassa azokat az iskolákat, ahol az alapítvány által támogatott gyerekek tanulnak, illetve minél több családot személyesen is meglátogasson, annak érdekében, hogy a támogatók friss információkat kaphassanak az oktatási program helyzetéről és a támogatott gyerekekről. Bár az idő rövidsége miatt az összes gyermeket nem tudta otthonában meglátogatni és így nincs mindenkiről hosszabb jellemzés, de azt gondoljuk, hogy Klári összefoglalója azok számára is igen érdekes lehet, akiknek gyermeke esetleg nem szerepel a leírásban. Ezúton is köszönjük Klárinak a segítségét!

 

3 komment

Címkék: chanceindia

süti beállítások módosítása