HTML

India, India

Élet Indiában....avagy egy év önkéntesként egy borzalmasan szegény, ám mégis csodálatos országában, ahol csak az biztos, hogy semmi sem biztos. És ilyen körülmények között indíts el egy oktatási programot!? Komoly és vicces történetek, érzések, gondolatok, kultúra, képek, videók és riportok Indiából, azaz minden, ami velünk történik vagy eszünkbe jut. Na meg az is, ami Titeket érdekel. Kérdezz bátran Indiáról, ha nem tudjuk, majd megkérdezzük itt valakitől. :-)

Címkék

chanceindia (41) coca cola (2) életmód (25) esemény (6) fairtrade (1) india (80) itthon (9) Mehdiganj (1) riport (16) rólunk (12) tanítás (5) utazás (8) vallás (12) varanasi (8)

Ha tetszik az oldal...

...köszönjük, hogy megosztod másokkal. :-)

On-line szülői értekezlet

2013.02.24. 10:25 :: Sajo - www.chanceindia.org

VÁLTOZÁS:

Kedves Támogatók és Érdeklődök! Technikai okokból az esemény az eredetileg tervezetthez képest másik nap kerül megrendezésre. Az új időpont: 2013. április 6 (szombat) 14:00. Elnézést a változás által esetlegesen okozott kellemetlenségért!

 

MEGHÍVÓ:

Nagy örömünkre szolgál annak bejelentése, hogy 2013. március 23-án 2013. áprlis 6-án 14:00-kor megtartjuk az ötödik "on-line szülői értekezletet" a támogatók és minden kedves érdeklődő számára. Az esemény tervezett programja:

  • A támogatott gyerekeket meglátogató támogatók személyes beszámolója  indiai tapasztalataikról és az alapítvány munkájáról.
  • Élő videókapcsolat segítségével beszélgetés Bóbis Enikővel, aki 2013 márciustól önkéntesként Indiában segíti a munkánkat.
  • Élő videókapcsolat segítségével beszélgetés a támogatott gyerekekkel. 
  • Beszélgetés az alapítvány további terveiről, illetve arról, hogy amennyiben valaki szeretne, miként tudna aktívan bekapcsolódni a munkánkba.

Az esemény tervezett helyszíne: 1126 Budapest, Kiss János altábornagy u. 35. szám alatt található ZöldBolt üzlet- és klubhelyiség.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://indiaindia.blog.hu/api/trackback/id/tr595101343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása